Assalamualaikum wbt,
Tarawih pertama, sungguh menakjubkan... Allahu Akbar!! itu yang termampu diungkapkan.. Umat Islam bukan Minoriti rupanya, admin berkongsi pengalaman malam pertama diBulan Ramadhan..  subhanallah.. Moga kekall sehingga ke Akhir Ramadhan & 11 bulan seterusnya.. penuhi jemaah di Masjid inssyaAllah..alhamdulillah malam pertama 1 Ramadhan, dilalui dengan penuh keterujaan, alhamdulillah, berkali2 rasa syukur dihati dizahirkan, apabila berjaya berdiri bersama ribuan jemaah2 yang bersolat Tarawih tadi..

Masjid At-Taqwa, Kpg Pinang Jawa
https://www.facebook.com/masjidattaqwagita?fref=ts
Tidak ketinggalan, para jemaah dari kaum Hawa memenuhi ruang, Alhadmulillah, titisan airmata tanda syukur dari insan2 yang benar2 merindui dan mendambakan bulan mulia ini.. Selamat bertarawih dan ibadah2 lainya.. InsyaAllah.

Sebaik bulan, seribu bulan..


** Mari kita sebar2kan risalah2 yang baik utk kemaslahatan Umat islam, kongsi2kan agar semua dapat Ilmu2 Allah, walaupun hanya sdikit2 dari lautan2 IlmuNYA..

Mudah2an dapat manfaat dari yang dikongsi, InsyaAllah,

"Sekadar berkongsi & memperingatkan diri ini yang sering Lupa & Lalai"

Wassalam.

No comments

We will not be responsible for any losses, damages and anything related to your comment. Please provide Ur Name(nickname accepted), Location and Your Support/Creative Comment/Feedback/Question, etc. Have a Pleasant day.

Popular Posts

Web Hits

Powered by Blogger.