Salam Sejahtera,

Setelah sekian lama nya menyepi seketika.. alhamdulillah diberi keizinan lagi dari Yang Maha esa,
InsyaAllah kali ini admin akan aktifkan balik blog ni sebagai page rasmi perniagaan sampingan.

Bidang Niaga: Designing/Reka Cipta seni graphic.
Dengan bertambah nya rakan niaga yang bertaut dari blog ni juga, admin akan sedaya upaya untuk, memuat turun beberapa hasil seni yang sekian lama telah disimpan untuk menjadi rujukan kepada pelanggan yang pernah mendapatkan khidmat TerataQKhaLifaHDeSign.

Berkenaan dengan harga, anda perlu faham, yang nilai nya adalah subjektif, memandangkan ianya tiada ukur tara yang sesuai, biasanya hanya orang yang menghargai seni akan tahu berapa nilai sebuah idea. So, Jangan segan sila berkunjung disini dan hubungi kami. U will be entertain well dan kami akan pastikan anda mendapat harga yang terbaik, special untuk pelanggan TerataQKhaLifaHDeSign.

Apart from that, disini admin nak share satu lagi pendatang baru dalam blog, juga menggunakan hamparan disini sebagai halaman berniaga sampingan. sokong lah perniagaan anak2 tempatan yea. Hasilnya mungkin berbeza, tapi kualitinya setaraf antarabangsa.

so check this out:


AzRiNaz@SukMa HoMeStay,
Lokasi di Taman Sukma, Petra Jaya Kuching
Sarawak Malaysia

*Untuk Makluman lanjut sila klik gambar untuk pautan dan boleh skrol klik bawah header admin ada link yang telah diset untuk memudahkan pautan

Sekian, terima kasih

Jangan lupa add blog admin,

"Sekadar Berkongsi & Memperingatkan diri ini yang sering lupa & lalai"

Admin,
EnDeSigNer AD

Pengembara TaQwa,
TerataQKhaLifah

No comments

We will not be responsible for any losses, damages and anything related to your comment. Please provide Ur Name(nickname accepted), Location and Your Support/Creative Comment/Feedback/Question, etc. Have a Pleasant day.

Popular Posts

Web Hits

Powered by Blogger.